Näin ennen varsinaisen osan alkua pientä esimakua tulevasta, henkilöistä nimittäin. Nautinnollisia lukuhetkiä ! :)


Photobucket

Anna Palazzi - tuo tumma ja hiljainen tyttö. Koulukavereilta kysyttäessä vastaus olisi yksinkertainen; itserakas, hiljainen ja hemmoteltu. Mutta jos Annan tunsi, tiesi tytön olevan paljon, paljon enemmän. Hän oli kaunis, hiljainen ja kiltti, ystävällinen tyttö. Ei lainkaan itserakas, vaan syrjäänvetäytyvä. Anna olisi halunnut paljon ystäviä, mutta kotona oli liian vaikeaa. Joskus Annasta tuntui, että hän ei ollut tärkeä tässä perheessä. Usein tyttö lausuikin pienen toivomuksen - että hän olisi syntynyt johonkin toiseen perheeseen.

Photobucket
Michelle Palazzi - tuo vaaleaverikkö, juonitteleva ja ylväs nainen. Michelle rakastaa juhlia, vaatteita, rahaa, sisutamista ja kaikenlaista ylempiluokkaista. Hän ei käy töissä, vaan elää täysin miehensä siivellä. Michelle on entinen malli, joka ei ole syntynyt äidiksi - ei tosiaankaan ! Toki hän rakastaa tytärtään, mutta ei ymmärrä, miten paljon hänen poissaolonsa vaikuttaa tytön kehitykseen..

Photobucket
Charlie Palazzi, kylmä liikemies. Miestä ei paljoa kotona näy, aina töissä, työmatkoilla tai edustusjuhlissa. Charliella on oma liikeketju, jota hän hoitaa päivät pitkät. Tytärtään ei mies liiemmin kaipaa, näkeehän hän tyttöä ainakin kerran viikossa. Charlie kyllä hoitaa kaikki maksut, tyttö saa mitä haluaa, paitsi seuraa ja lämpöä. Miehen vastuuntunto riittää vain yritykseen, ei lapselle, ei vaimolle, ei kodille - ei millekkään muulle .
Photobucket
Perheen lämpö ja sydän, norjalainen metsäkissa Fanny, luo Annalle pienen turvallisuudentunteen yksin ollessaan. Kissasta on myös seuraa, jotain, mitä odottaa kun tulee kotiin koulusta. Fanny on vilkas ja iloinen kissa, itsenäinen, mutta luo silti turvallisuutta taloon. Fanny on ollut Annalla jo reilut kuusi vuotta.

Photobucket
Krista Pelto, Palazzien taloudenhoitaja. Tyylikäs, hoikka kaunotar on aina ollut rahan perään. Taloudenhoitajana hän pääsee lähelle rikkaita miehiä. Krista on juonitteleva, eikä välitä toisten tunteista tai suhteista lainkaan. Heti taloon tullessaan hän veti Charlieta puoleensa kuin hunaja mehiläistä. Krista inhoaa kissoja, eikä voi sietää perheen norjalaista metsäkissaa. Nainen tekee joskus juonitellessaan myös ylilyöntejä, joista saa joskus kärsiä kaikki- hän mukaan lukien.

No mutta, mitäs piditte henkilöesittelystä ? Entä kuvanlaadusta, kirjoitustyylistä ? Tahdotteko jonkun taloesittelyn tms ? Ihan mitä vain, risut ja ruusut, kaikki tänne ! :)