Olen erittäin pahoillani jo etukäteen tästä : en pysty jatkamaan tarinaa aivan luvattuna päivämääränä. Minulla on ollut hirveästi kiirettä koulun kanssa, hirveästi kokeita, läksyjä, tutkielmia, - ihan kaikkea ! Siitä on johtunut ärsyttävä tauko. Olen siitä erittäin pahoillani. Tarinalle tulee kyllä jatkoa, mutta siitä, että milloin, ei minulla vielä ole tietoa. Luultavasti viimeistään tammikuun aikana, joko alussa tai lopussa, riippuu täysin, ehdinkö ottamaan pelissä kuvia tarpeeksi. Myös ladattuja on vielä lataamatta, mutta eiköhän kohta kaikki tarvittava ole ladattu :)


Kevätlukukaudella tarinan kulku voi olla erittäin hidasta, osien välit voivat hyvinkin lipsahtaa yli kuukaudella. Tekisin toki mieluusti tarinaa joka viikko, mutta aikani ei vain riitä. Kouluun pitää nyt tsempata erittäin paljon, sillä koulumenestykseni ei ole ihan parhaasta päästä. Mutta lupaan kuitenkin, että tarina jatkuu. Kiitoksia kärsivällisydestänne :)


Vielä yksi juttu. Jos en tänne ehdi ennen joulua tulla sanomaan, niin toivotan jo nyt kaikille oikein ihanaa ja rauhallista joulua ! :)