Juu, tässä tämä neljäs osa :) Tämä osa on todellakin väliosa, eikä kannata odottaa osasta mitään suurta, ensiossa sitten ehkä tulee jotain (: Ensiosaan sitten menee aikaa, sillä poistin kaikki ladatut, ja joudun lataamaan ne uudestaan :/ Mutta eipä muuta, lukemaan vaan ! Muuten, muistutan vielä tässä että osat saattavat sisältää ala-arvoista tekstiä ! :)


Photobucket
(Anteeksi, kun en osaa ottaa kuvia, ja anteeksi tuo laatikko tuossa :/)
Aamulla Anna heräsi myöhässä, ja hänelle tuli kiire koulubussiin. Taloudenhoitajaa kun ei ollut, ei Anna muistanut herätä. Yö oli ollut pitkä. Anna oli yrittänyt saada unenpäästä kiinni, mutta huonolla menestyksellä. Sisällään tytöllä oli suuri kivi, äidin raiskaus. Anna olisi niin halunnut kertoa jollekin, mutta lupaus oli lupaus. Kunpa äiti olisi tajunnut, miten raskasta tämä oli hänellekin. Raskain sydämin tyttö istahti bussin takaosaan odottamaan pitkää koulupäivää.

Photobucket
Sillä välin Michelle nousi yksin vuoteestaan. Charlie oli taas töissä. Michellellä oli ollut vielä pidempi yö, kuin Annalla. Hän oli miettinyt vaihtoehtoja, miten päästä taas jaloilleen. Tuntui pahalta olla tilanteessa yksin, sillä eihän Annaa voinut laskea, hän oli vasta niin nuori. Michelle huokaisi väsyneesti. Sitten hän päätti tehdä pienen muodonmuutoksen. Kaikki vanhassa olemuksessa muistutti siitä. Nainen hyppäsi vuoteestaan huokaisten.

Photobucket
(Anteeksi, taas moka, Michellellä on jo tässä kuvassa tuo mekko, anteeksi)
Michelle tonki kaappeja ja lokeroita löytääkseen kihartimen. Hän suihkutti hiuksiinsa ensin lämmöltä suojaavaa ainetta, jonka jälkeen hän otti kihartimen käteensä. Sitten hän aloitti kihartamisen. Tyylikkäät laineet pulpahtivat hiuksista esiin. Suloinen lopputulos, erilainen kuin hänen vanhat hiuksensa. Lopulta hän oli valmis. Nainen lisäsi vielä meikin, ja lopputulos oli melko hurmaava.


Photobucket
Michelle siirtyi meikkisalista talon päädyssä sijaitsevaan vaatehuoneeseen. Hän tutki vaatekomeroidensa antia. Paljon paljastavia vaatteita, muotiluomuksia, ei mitään tavallista. Lopulta Michelle päätyi tyylikkään muodikkaaseen luomukseen. Monilla ei tälläisiin olisi varaa, mutta hänelle tämä oli arkiasu. Yksi hyvä puoli tässä kaikessa paskassa. Mekko toi esiin hänen kauniit jalkansa, mutta peitti kaula-aukon. Lopputulokseen tyytyväisenä Michelle siirtyi soittelemaan taloudenhoitajille. Sellainen tänne tarvittaisi, vihdoinkin.

Photobucket
Tunteja kului, viimein oli ruoka-aika. Charlie oli kokouksessa, kuten tavallista, joten he söivät Annan kanssa. Hetken oli hiljaista, mutta sitten Anna päätti rohkaistua.
"Äiti.. olen miettinyt, että sinun kannattaisi mennä puhumaan jollekin. Olisi varmaan ihan hyvä mennä terapiaan." Anna sanoi vaivalloisesti.
"Ei TODELLAKAAN. Jos joku näkisi minut siellä, tulisi lehteen sellaiset jutut lehteen, etten tahdo edes ajatella. Hyvin minä pärjään."
"Sinä pärjäät ? Arvaa pärjäänkö minä ? Mulla on paha olla siitä, että sä kärsit, enkä voi tehdä mitään. Voisin hankkia sulle jonkun tosi luotettavan terapeutin." Anna suutahti.
"En tiedä. Voisi se olla fiksuakin.. Katsotaan. Jos löydät jonkun hyvän, niin sano minulle. Mutta älä ota tästä paineita itsellesi." Krista sanoi ja nousi korjatakseen lautaset.

Photobucket
Anna otti terapeutin etsinnän vakavasti. Hän luki jokaisesta lehdestä jokaisen jutun. Terapeutteja oli kyllä, mutta mikään ei vaikuttanut oikealta. Hän ei kuitenkaan aikoisi luovuttaa, vaikka ei löytynytkään heti mitään. Anna laski lehden huokaisten. Okei, ehkä sitten seuraavassa lehdessä.

Photobucket
Iltoja meni, Michelle ja Anna juttelivat usein. Michelle luotti viattomaan tyttöön. Anna oli aina ollut fiksu, ei mikään juorukello.
"Mietin vieläkin, että miksi juuri minä ? Ymmärräthän, miltä tuntuu, kun vapaus viedään.Tuntuu väärältä."kerrot
"Äiti, sun pitäis kertoa isälle. Sun olo varmaan helpottuis ja kaikkee. Lupaa mulle, että kerrot isälle."
"Olen miettinyt sitä. Ehkä mun pitäisi. Ehkä olen siihen valmis. Jonakin päivänä. Mutta nyt olen valmis menemään nukkumaan. Suosittelen sinullekin, vaikutat väsyneeltä. Hyvää yötä, tyttöni." Michelle sanoi lämpimästi. Niin he painuivat nukkumaan.


Photobucket
Muutama viikko meni ohi kuin filmissä. Michelle ei mennyt juhliin, oli hiljaa ja jutteli Annan kanssa. Nyt, tänä päivänä hän oli päättänyt olla rohkea. Hän halusi kertoa Charlielle raiskauksesta. Tänä iltana Charlie tulisi vihdoinkin kotiin. Päättäväisenä hän lupasi itselleen kertovansa. Sitten häntä otti taas vatsasta. Oksennustauti oli vaivannut häntä. Eikä ihme, kaksi päivää kylmässä ulkona, kai pienemmästäkin tulisi sairaaksi. Michelle huokaisi ja tunki vaatteet pesukoneeseen. Huomenna tämä raataminen loppuisi, sillä hän oli saanut palkattua mukavanoloisen taloudenhoitajan, nimeltä Nina Tick. Ei sellainen kaunotar, kuin Krista, joten Charlie tuskin rakastuisi tähänkin.

Noniin, mitäs piditte ? :) Ensi osassa sitten tapahtunee jotain, tämä oli tylsä, pahoitteluni. Kommentteja saa laittaa, ja ne ovat todella mieluisia :)