Heh, uutta osaa pukkaa kiireisellä tahdilla :) Tässä osassa ei mitään ratkaisevaa tapahdu, vähän väliosamainen heti toiseksi osaksi :) Tämä osa ei ole parempi kuin ensimmäinen, vaikka olisin vähän toivonut osaavani ottaa paremmista kuvakulmista ynnä muusta kuvia. Säästän teidät pahemmalta purkaukselta, toivottavasti jaksatte lukea loppuun asti :) Muuten, osa sisältää simejä vähissä vaatteissa, lukekoon jokainen omalla vastuulla :)

Photobucket
Katselin hetken toimintakyvyttömänä isää ja Kristaa. He huomasivat minut ja irroittautuivat toisistaan nopeasti. Charlie katsoi minuun paniikinomaisesti osaamatta tehdä mitään. Katsoi vain suu auki. Kristan suu vääntyi ilkeään hymyyn. Katsoin heitä vihaisena, käännyin ja juoksin pois.
"ANNA ! Odota, ei me tarkoitettu !" Isä yritti huutaa perääni. Juoksin ympärilleni näkemättä. Pois, pois, pois täältä. Isä saisi kärsiä tästä. Saisi todellakin.


Photobucket
Kolistelin suuresta lasiovesta sisään. En välittänyt heräisikö joku siihen. Ihan sama. Isä oli aina ollut henkilö, josta tiesi, ettei hän pettäisi. Perheemme oli hajoamassa. Tai perheemme jämät, mitä tästä kaikesta kulissista olisi jäljellä. Äiti horjui aulaan. Hän törmäili ja otti tukea seinästä.
"Mishäs sitä ollaan khuppailtu ? Khellohan on jo khuusi." Äiti sammalsi väsyneesti. Ei, ei hän ollut huolissaan. Ei hän ollut koskaan, vaikka en olisi ollut kotona. Kunhan pidin kulissia yllä, ei muuta.
"Mithä on käynyt ? Sä selvästi ithket. Ei khai kukhaan rheportteri nhähny sua ? "
"Kysy isältä ! Oon niin hiton kyllästyny tähän kaikkeen ! Kumpa mä oisin syntyny johonkin muualle. Ihan mihin muualle vaan. Sitten juoksin huoneeseeni ja hyppäsin sängylleni.


Photobucket
Hetken päästä Charlie astui sisään nolosti. Hän oli varma, että tytär olisi kertonut kaiken. Mutta ei ollut.
"No thulithan sä vhiimein. Lhuulin, että olit jo nhukkumassa, mutha sitä ollaa oltu mhuualla. Phitäskö mun thietää jotain ?"
Charlie katsoi känninauravaa vaimoaan pitkään. Sitten hän kertoi. Totuuden. Hetken Michelle vain katsoi Charlieta, mutta tuhahti sitten halveksuvasti, kääntyi ja juoksi pois. Charlie huokaisi raskaasti. Niin moni oli lähipäivinä juossut pois. Liian moni. Hän ei jaksanut lähteä vaimonsa perään, vaan marssi vain puhelimen ääreen.

Photobucket
Hän asteli puhelimen ääreen, ja valitsi Kristan numeron. Huokaisten hän kertoi Michellen reaktion. Krista hymyili langan päässä, mutta yritti kuulostaa myötätuntoiselta.
"Miten me tehään nyt ? Tuskin Michelle haluaa mua siivoamaan teille hetkeen."
"No, ajattelin, että lähettäis meidän mökille. Se on pieni, mutta sinne mahtuu. Juotais vähän shampanjaa ja yritettäis keksiä jotain. Minusta tuntuu, ettei täällä ole sijaa minulle. Ainakaan vähään aikaan. Ollaan viikonloppu siellä." Charlie sanoi raskaasti.
Kristalle tämä sopi hyvin, ja sovittiin, että Charlie tulisi hakemaan Kristan hänen kotoa. Charlie ei tiennyt, että Anna joutui kuulemaan tämän kaiken. Se oli liian väärin, sillä hän kyllä tiesi, mitä mökillä tulisi tapahtumaan, jos heillä olisi shampanjakin mukana. Anna yritti peittää tukahtuneisuuttaan uneen, mutta kesti pitkään, ennenkuin hän nukahti.

Photobucket
Sillä välin Michelle joi väkevää alkoholia. Se helpottaisi häntä. Hetkeksi. Monta lasillista oli jo kulunut, mutta ei hän välittänyt. Jos Charlie jättäisi hänet, olisi hänen elämänsä loppu. Kaikki omaisuus lähtisi, ja häntä alettaisi kohdella kuin rahvasta. Äkkiä häntä alkoi pyörryttää ja hän kaatui maahan.

Photobucket
Niin hän vaipui pitkään, pitkään pimeyteen.

Sillä välin mökissä:Photobucket
Photobucket
Monta lasillista kului muuallakin, Kristan ja Charlien yrittäessä unohtaa tapahtunut. Aamu vaihtui illaksi, taukoamattomalla syötöllä meni shampanja kurkusta alas. Vastuuntunnon rippeet unohtuivat, ja illalla kummatkin olivat jo siinä tilassa, että oli siirryttävä intiimimpiin oloihin.

Photobucket
Vaatteet saivat nopeasti kyytiä, ja pian he huomasivat olevansa alusvaatteisillaan sängyllä. Charlielle heräsi pieni epäilys. Kannattaisiko todella tehdä tätä ?
"Tämä ei ole oikein" hän sanoikin epäillen.
"Ei niin, mutta kukaan ei saa tietää."
"Käytäthän pillereitä ?" Charlie vielä varmisti. Krista vakuutti hänelle käyttävänsä, ja niin hän antoi tunteidensa viedä. Näissä olosuhteissa Krista sai varmistuksen siitä, että hänen elintasonsa tulisi olemaan korkea. Hän vaipui peiton alle pirullinen hymy kasvoillaan.

Photobucket
Uusi aamu sarasti. Michelle nukkui penkillä. Hän raotti silmiään. Valtava päänsärky jyskytti hänen päässään, eikä nainen muistanut miksi hän oli tässä. Valtava kipu viilsi häntä. Muistikuvat alkoivat hiljalleen hipua mieleen. Hän oli kuullut Charlien pettävän itseään, juonut liikaa, aivan liikaa. Ja sammunut kera valtavan päänsäryn maahan. Mutta, mitä hän teki penkillä ? Samassa Michelle katsoi veristä penkkiä. Hänen alushousunsa olivat maassa, mutta housut päällä. Sitten hän tajusi, elämänsä karmaisevimman asian : Hänet oli raiskattu.

Mitäpä piditte toisesta osasta ? Tämä tuli todella nopeasti, kolmas osa menee kyllä luultavasti ensiviikolle, tai viikonloppuun, sillä kohta alkaa taas tulla kokeita ja PALJON. Mutta, toki osa on tulossa mahdollisimman pian :) Muutamia kuvia minulla on jo siihen, katsotaan, miten ehdin pelata. Mutta nyt, kommentteja vain kaikilta lukijoilta :)